Félreértés ne essék ez most nem egy világot megváltóan új, és forradalmi dolog, de ebben a hőségben nagyon jól tud esni, és az ilyenkor szükséges folyadék egy részét is segít pótolni.
Hozzávalók:
2 közepes őszibarack
kb 0,5 kg görögdinnye
A gyümölcsöket estére a hűtőbe tesszük, hogy jól áthűljenek, majd reggelire, vagy tízóraira meghámozzuk és felkockázzuk őket egy tálba. Kézzel óvatosan összeforgatjuk, és ha van rá időnk vagy kedvünk még egy picit a hűtőben érleljük.
Ha valakinek túl egyszerű lenne a recept tehet rá tenni öntetet is. 2 evőkanál mézet megmelegítünk hogy folyós legyen, hozzáadunk egy fél evőkanál vizet, majd miután jól eldolgoztuk a mézben beleszórunk egy jó evőkanálnyi friss aprított mentalevelet és ezzel meglocsoljuk a salit. Ez után azonban érdemes még egy fél órát hűteni.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése